Photo : promo

Saša Báša, Marko Mandić i Tomato u Klubu Fest

29. marta u Klubu Fest će se održati koncert bendova Saša Báša i Orkestar i Tomato.

Specijalni gost tokom natupa Saše Báše biće Marko Mandić, popularni muzički izvođač iz Beograda.

Cena karte je 500 rsd.

Saša Báša je multimedijalni umetnik iz Obrenovca čija se muzika ne može svrstati ni u jedan okvir već je podeljena u 3 etape. Prva etapa je baladna i emotivna etapa poduprta alternativnim rok zvukom. Druga je vesela i razigrana etapa sa uticajem flamenco, bossa nova, funk i disko zvukom. Treća etapa je oslonjena na elektro zvuk i inspirisana je funk i hip hop muzikom. U sve tri različite etape Saša Báša predstavlja tri različita alter-ega koji se fizički, stilski, muzički, modno, poetski pa čak i karakterno razlikuju jedan od drugog. Priču koja se odvija u tri etape, prati bend koji i žanrove menja u skladu sa promenama Bášinih karaktera.

Godine 2024. Saša je nastupao na “Pesmi za Evroviziju” sa pesmom “Elektroljubav”. Saša Báša uživo nastupima promoviše svoj debi album pod imenom “Trizofrenija” koji je plod dugogodišnjeg rada na pesmama zajedno sa Lazarom Pantelićem. Saša Báša je do 2020. bio pevač, autor i tekstopisac u bendu “Aleja Velikana” sa kojim je nastupao širom zemlje i regiona i osvajao mnogobrojne nagrade od kojih su najznačajnije pobede na Zaječarskoj Gitarijadi 2018. i na Majskoj gitarijadi u Požarevcu iste godine.

Članovi benda su Saša Báša (vokal, tekstovi, muzika), Lazar Pantelić (klasična gitara, prateći vokal, muzika), Lazar Dimitrijević (električna gitara, prateći vokal), Katarina Davinić (klavijatura), Miloš Stanković (bas gitara), Matija Spasojevic (violina), Jakov Firez (truba) i Aleksa Vujić (bubanj).”

Tomato je autorski pop-rok bend iz Beograda nastao 2021. godine. Ukoliko bi muzika benda Tomato mogla da se sažme u dve reči, bile bi to reči: razigrana ljubav. Prepoznatljivi rifovi koji ne izbijaju iz uha i tekstovi koji na neponovljiv način prenose emotivna iskustva mladog čoveka, prava su kombinacija za sve ljubitelje rokenrola. Na koncertima Tomata, ples i ljubljenje su strogo dozvoljeni, štaviše – poželjni!

Marko Mandić je srpski pevač i tekstopisac. Muzikom se bavi od detinjstva, odmalena peva u horu. Godine 2014. pesma “Ramdagadam” bila je jedna od najslušanijih domaćih pesama u zemlji i regionu. Poznat je po saradnji sa mnogim poznatim izvođačima, između ostalih sa Sarom Jo, Skaj Viklerom i Gazda Pajom. Godine 2020. se desio veliki “comeback” sa pesmom “Nismo uspeli” sa kojom se okrenuo ka drugačijem i ozbiljnijem zvuku. Godine 2024. nastupao je na “Pesmi za Evroviziju” sa pesmom “Dno”.