Six Pack slave 25 godina postojanja

Six Pack, slavni melodični punk bend nastao u Smederevskoj Palanci davne 1994. godine ove godine slavi 25 godina postojanja. Koncertnu proslavu jubileja oni će obeležiti 16. novembra u klubu Atom Akademija.

Po rečima članova benda nisu želeli da nam otkrivaju iznenađenja koja su spremili, ali će u svom melodičnom, a opet furioznom maniru, odsvirati koncert vredan pamćenja.

Od članova bendova različitih muzičkih usmerenja, koji su tada činili okosnicu rock scene Smederevske Palanke, oktobra 1994. godine, okupljen je sastav, koji će nekoliko godina kasnije, po mišljenju većine kritičara, kolega i publike, postati najuticajniji i zasigurno jedan od najboljih punk – rock bendova na Balkanu. Prepoznatljiv po izuzetno energičnom, a opet melodičnom načinu izražavanja, priznat zbog inteligentnih tekstova i poznat po savršenoj atmosferi na svojim živim nastupima, Six Pack je jedan od prvih domaćih i andergraund bendova koji je probio granice Srbije i svirao gotovo svugde gde se svirati može. Diskografija počinje albumom “Pretnja ili molitva?“, zatim nastavlja albumom “Fabrička greska“, a onda totalno sirovim i beskompromisnim “Minut ćutanja“, te veličanstvenim albumom „Musique“, koji se po zvaničnim rezultatima IPS i MAMUT-mega store-a količinski prodavao rame uz rame sa Zdravkom Čolićem!

Nakon tog izdanja su objavili još dva albuma, “Discover” 2007. godine i “Epicentar” 2011. godine, a u februaru prošle godine su objavili i singl “Ubice mog oca” koji najavljuje njihovo sledeće izdanje.

Cena karte za beogradski koncert u pretprodaji iznosi 500 dinara, dok će na dan koncerta biti 600. Ulaznice u pretprodaji možete kupiti u Atomu u sledećim terminima:
Svakog utorka od 19h do 23h
Svakog petka i subote od 20h do 02h

Osim u Beogradu, Six Pack će proslavu 25. godina postojanja obeležiti i u Smederevskoj Palanci 7. decembra u Punk Rock Caffeu, u Zagrebu u klubu Vintage 13. decembra, kao i u Rijeci u klubu Palach 14. decembra.