Scott Dudelson, Getty Images

Slipknot objavili dokumentarac

“Slipknot Unmasked: All Out Life” je sveobuhvatni dokumentarni film koji sadrži intiman nastup benda, ekskluzivne intervjue i snimke iz backstagea.

Ranije, dokumentarac koji je proizveden od strane BBC-jevog Radio 1, bio dostupan samo preko ekskluzivnog medijskog plejera, a sada ga može gledati svako besplatno, jer je postavljen na YouTube.

U dokumentarcu Slipknot izvodi šest pesama, po jednu numeru sa svakog svog albuma, za malobrojnu publiku koja je bila svedok jednog od najdinamičnijih bendova uživo u vrlo bliskom i ličnom okruženju.

“Ovih dana je potrebno dosta više vremena da se pripremimo za takav nastup”, rekao je Corey Taylor i nastavio “Jednostavno ne možete samo da izađete na binu i nadate se da će sve biti u redu. Znamo da će naš um biti na bini, potrebno je samo da u njega unesete fizičku snagu [smeh ] i da se postaramo da svi budemo “na istoj stranici”.

To je jedan od razloga zašto je druženje, od prvog dana, toliko važno. Uvek se pobrinemo da će doći momenat u kom postajemo bend. Tada prestajemo da budemo samo devet ljudi već postajemo bend i to je meni ono što određuje ton i čim zakoračimo na tu scenu, to nije devet frajera koji su samo vrhunski muzičari, to je bend koji je spreman da ti odseče jebenu glavu. ”

https://www.youtube.com/watch?v=paJlz4Lra5g&feature=emb_title