Straight Mickey and the Boyz objavili novi album

Beogradski trojac Straight Mickey and the Boyz objavili su svoj novi album !

Beogradski trojac Straight Mickey and the Boyz, objavili su 17. decembra nakon četiri godine svoje novo studijsko izdanje pod nazivom “Čovek koji ima obaveze” za izdavačku kuću Odličan hrčak.

Promocija albuma je održana u Sprat Baru 17. decembra, na kojoj su pored samog benda govorili i Nenad Kuzmić, muzički urednik Radio Beograda 202, kao i glavni i odgovorni urednik portala Ravno do dna, Zoran Stajčić.

Oni su za sada održali promotivne svirke u Kragujevcu, Gornjem Milanovcu i Zaječaru, nakon što su u Novom Sadu, i u Beogradu na koncertu “Za Koju” nastupi otkazani usled pogoršanog zdravstvenog stanja basiste Boška Miljuškovića. Predstojeći zakazani koncerti ovog sastava su u Nišu 27. decembra, dan kasnije(28. decembar) je novi termin za Novi Sad(usled gore pomenutog otkazivanja), i očekujemo veliku koncertnu promociju albuma u Elektropioniru u Beogradu 1. januara – za reprizu !

Ulaznice za koncertnu promociju koji pripremaju za prvi dan nove 2020. dostupne su u kafeu “Šikarica”, Skadarska 22, po ceni od 600 dinara.

Novi album nam donosi devet novih pesama, plus dva bonusa “Haos radi” i “Dalek svet”.

1. Mogu samo da ti verujem
2. 2
3. Ponovo se budim
4. Samo ti
5. Moje srce prazno je
6. Snažna volja
7. Devojko
8. Čovek koji ima obaveze
9. Svi u isto vreme pričaju

Za sada je dostupan u fizičkom obliku kao CD, ali i na svim digitalnim platformama Deezer, iTunes, Spotify, YouTube(?), ali i Bandcamp.

“Straight Mickey And The Boyz su dinamična,
furiozna trojka odličnih muzičara koji su uticaje
iz raznih stilova rocka stisnuli u prepoznatljivi
karaktera pun izraz.

Stilove i žanrove, poput hard rocka, punka, hard cora, garažnog rocka, funka pa čak i avant jazza su Straight Mickey And The Boyz strasno i dobro prekuvali te stopili u jedinstvenu smesu, koja ima opojan miris po dobrom duhu Beograda koji bukti od progresivnih muzičkih zamisli i žestoke energije.

Od kada u javnosti prezentuju svoj gruverski
rock tornado Straight Mickey And The Boyz
etablirali su se kao jedan od najperspektivnijih
novih bendova u Srbiji i regiji i zbog
eksplozivnih nastupa stekli epitet benda koji se
mora videti u živo.” – napisali su o sebi.