Testament otkrili detalje novog albuma

Testament je dugo obećavao naslednika “Brotherhood of the Snake” iz 2016. godine i sada je konačno poznat tačan datum izlaska – legende thrash metala će objaviti album “Titans of Creation” 3. aprila putem Nuclear Blast-a.

Izdanje od 12 numera će ukrasiti još jedan zanimljiv omot koji je delo ruku umetnika Elirana Kantor, koji je uradio i omote za prethodna tri albuma benda – “Brotherhood of the Snake”, “Dark Roots of Earth” i “The Formation of Damnation”. Testament se takođe vraća na scenu sa još jednim poznatim licem, pošto su ceo album snimili sa Juanom Urteagom, sa kojim su sarađivali od albuma “Dark Roots of Earth”.

Thrasheri su takođe regrutovali Andija Sneapa da uradi mix ovog albuma, nakon što je radio na njihovom svakom albumu urađenom nakon 1999. godine.

“Muzički gledano, mislim da je mnogo više thrash nego poslednja izdanja, i više je old school”, rekao je gitarista Eric Peterson o albumu prošle godine na konferenciji za novinare Hellfest. “Ne želim da kažem da podseća na Mercyful Fate, ali su takve harmonije gitara i slične stvari. I lirično pričano, ima malo više pričanja priča, nekih zlih sranja, pretpostavljam. Izdavačka kuća nam je rekla da napišemo nešto zlo. ”

Celu tracklistu i omot albuma možete videti ispod.

01. “Children of the Next Level”
02. “WWII”
03. “Dream Deceiver”
04. “Night of the Witch”
05. “City Of Angels”
06. “Ishtars Gate”
07. “Symptoms”
08. “False Prophet”
09. “The Healers”
10. “Code of Hammurabi”
11. “Curse of Osiris”
12. “Catacombs”