The Killers i Pixies sledećeg leta u Zagrebu

Jedan od najpoznatijih bendova današnjice, The Killers, premijerno će nastupiti u Hrvatskoj nastupaju u junu naredne godine u okviru 15. izdanja INmusic festivala.

The Killers za 18 godina postojanja imaju objavljenih 5 studijskih albuma, a šesti “Imploding the Mirage” je najavljen za proleće naredne godine. Osim toga, oni su tokom svoje karijere svirali u preko 50 zemalja i na 6 kontinenata gde su bili headlineri nekih od najvećih festivala na svetu.

Festivalske ulaznice za INmusic festival #15 dostupne su putem službenog festivalskog webshopa i u Dirty Ols Shopu (Tratinska 18, Zagreb).

A Pixies nakon što su objavili da će nastupiti u Beogradu 1. septembra, su sada objavili da će održati svoj koncert i u Zagrebu dan ranije, odnosno 31. avgusta 2020. godine u dvorištu Zagrebačkog velesajma.

Ulaznice će se prodavati putem zvaničnog webshopa InMusic festivala i u Dirty Old Shop-u po ceni od 230 kn, do 31. januara ili trenutka isteka zaliha. A više informacija vezano za beogradski koncert možete pronaći ovde.