TOP 10 ROCK ZVEZDI KOJE SU SE POJAVILE U CRTANOM FAMILY GUY

Zaljubljenik ste u animirane filmove i muziku istovremeno ? Ovo je pravo mesto za vas !

Family Guy je američka animirana serija koju je stvorio Set Makfarlan za Televizijsku Mrežu Foks 1999. godine. Serija je otkazana 2002. godine (naime, u prvoj epizodi četvrte sezone, prvoj objavljenoj posle pauze, Piter Grifin govori o otkazivanju), ali nakon izvanrednih reakcija publike posle izlaska serije na DVD-u i puštanja repriza na kanalu Kartun Netvork (Cartoon Network), Fox je nastavio produkciju serije 2005. godine.

Do danas, samo je nekoliko serija u televizijskoj istoriji otkazano, pa je zbog popularnosti nastavljena produkcija. Takođe je samo nekoliko kompanija u istoriji vratilo seriju koju je prethodno otkazala.

Radnja serije se dešava u Kvahogu (Quahog). Kvahog je fiktivni grad koji se nalazi na Roud Ajlandu u Americi. Porodica Grifin živi u Spuner ulici (Spooner street). Kao jedno od bitnijih mesta se izdvaja bar „Pijana školjka“ (Drunken clam).

Neretko se u megapopularnim animiranim, il’ti “naški” rečeno crtanim filmovima kao što su South Park, Simpsonovi ili baš Family Guy pojave i neke rock ili metal zvezde koje su popularne širom planete.

Mi smo odabrali kojih je to 10 situacija bilo najzanimljivijih sa tim rock zvezdama čije animacije su imale čast da se pronađu u ovom crtanom !

Pa hajde da vidimo :