V VELIKOGRADIŠTANSKA GITARIJADA U AVGUSTU

Jubilarna peta po redu Velikogradištanska gitarijada biće održana 21. i 22. avgusta u gradskom parku u Velikom Gradištu.

U revijalnom delu nastupaju Deca loših muzičara, Saša Novak (Psihomodo pop), Koalicioni sporazum, N.B.G, S.M.F i M.U.D.A. Ulaz i kamp su besplatni, a za sve kampere je obezbeđen i besplatan ručak oba dana. Gitarijadu će otvoriti prošlogodišnji pobednici bend Sickter iz Negotina.

Prijava za takmičarski deo je u toku i trajaće do 8. avgusta. Pravo na prijavu imaju svi mladi neafirmisani bendovi koji se bave isključivo autorskim radom.

Najbolje bendove očekuje nagrada i to:

Prvo mesto – novčana nagrada u iznosu od 50.000,00 dinara;

Drugo mesto – novčana nagrada u iznosu od 30.000,00 dinara;

Treće mesto – novčana nagrada u iznosu od 20.000,00 dinara.

Specijalna nagrada, po odluci i izboru žirija, za najboljeg mladog gitaristu u takmičarskom delu je električna gitara!

Svi bendovi koji učestvuju dobijaju poklone zahvalnosti na učešću, u vidu palica, trzalica, majica gitarijade i zahvalnicu. Pokriven je deo putnih troškova, a na samoj manifestaciji učesnicima sleduje besplatan obrok i piće.

Kako bi prijavili potrebno je popuniti formu za prijavu, a kako bi prijava bila validna neophodno je popuniti sva navedena polja. Nepravilno popunjene prijave neće se uzimati u razmatranje.  Prijaviti se možete OVDE!

Selekcija bendova biće izvršena nakon isteka roka koji je predviđen za prijave, nakon čega će organizatori kontaktirati bendove koji su prošli selekciju. Finalni rezultati selekcije biće objavljeni na sajtu gitarijade, i na zvaničnoj facebook stranici.

Dođite da se dokažete i pokažete da autorska muzika i R’N’R imaju budućnost, a mi Vam obećavamo vrhunsku zabavu i vredne nagrade.

Kao i prošle godine, i ove godine biće organizovana nedelja rokenrola od 17. do 20. avgusta u okviru koje će biti organizovane promocije, izložbe i diskusije u Narodnoj biblioteci „Vuk Karadžić“. Poslednjeg dana nedelje rokenrola biće odrćana Punk tribina koju će pratiti punk svirka na keju kao zagrevanje za gitarijadu.

Više informacija možete saznati na Facebook stranici gitarijade.