Vatra predstavili novi singl “Vidi kako se smiješ”

– Snimamo iz jednog kadra? Ok, zašto ne! – Tako je nekako tekao dogovor Vatre s redateljem Filipom Gržinčićem iz Gržinčić Creative Visuals oko snimanja novog spota za pesmu “Vidi kako se smiješ”.

Efektnu lokaciju pronašli su u novouređenom Dvorcu Janković u Suhopolju. Snimanje ovakvog spota zahtevalo je dobru organizaciju i zalaganje cele ekipe, a reditelj Filip Gržinčić do zadnjeg detalja je slagao i tempirao kadrove, kako bi sve na kraju bilo kako treba.

Probe su trajale dva dana, a spot u kome se pojavljuje i glumica Helena Minić Matanić snimljen je u prvom pokušaju. Rezultat je originalan video koji svojim šarmom osvaja gledaoce i razlikuje se od dosadašnjim spotova benda.

“Vidi kako se smiješ” novi je Vatrin singl (treći posle pesama “Sva naša ljeta” i “Carstvo sunca”) kojim najavljuju novi studijski album.

– Napisao sam ovu pesmu u želji da se osmesi ponovo vide na našim licima i licima ljudi koji nas okružuju. Tema same pesme možda nije toliko “lagana”, ali su zato muzika i video u njezinoj suprotnosti, dinamični i vedri. Bila je to moja želja, da na neki način pokušam da vratim životnu radost koju smo u poslednje vreme možda izgubili – izjavio je autor Ivan Dečak.