Alitor predstavili singl “Consecration”

Progressive thrash/death metal sastav iz Inđije – Alitor, objavili su novi singl, prvi sa njihovog sledećeg albuma koji će objaviti za izdavačku kuću Take it or Leave it records.

Thrash metalci su večeras objavili prvi singl “Consecration” sa njihovog drugog studijskog albuma po imenu “II”, a ispraćen je video spotom. Pesma je snimana u Citadela Sound Procuction pod producentskom rukom Luke Matkovića, koji je bio i režiser spota, a spot je sniman sredinom novembra u Inđiji i za kamerom je bila Jovana Uzelac.

Oni će sutra u svom rodnom gradu zajedno sa bendovima Harlekin, Džajv i Stare kuke održati koncert za malog Kostu. Kosta Petkovic je dečak koji ima 6 godina i koji boluje od leukemije. Novac koji se sakupi biće kompletno uplaćen na direktni žiro račun Kostinih roditelja i namenjen je za lečenje u Italiji, te su svi koji mogu da dođu dobrodosli. Pocetak se ocekuje oko 21h, a ulaz ce biti 150 dinara.

Nakon toga, već prekosutra ih očekuje još jedan koncert – na prvom izdanju festivala Hell Over Belgrade. Osim njih nastupiće i bendovi Bombarder, Yox i Chemical Tomb a festival će biti održan u beogradskom klubu Garaža. Više o ovom dešavanju možete pročitati ovde.