Ivan Moody o novom albumu FFDP-a

Ivan Moody, vokal benda Five Finger Death Punch dao je za MetalHammer izjavu u vezi stvaranja njihovog sledećeg studijskog ostvarenja koje očekujemo sledeće godine.

Moody je rekao: “Ovaj album je*eno nije bilo lako napraviti. Uvek je neko jebeno odustajao. Onda jedan želi da otpusti drugog, neko nije zadovoljan nečijim životnim stilom. Te se stvari svakodnevno događaju. Ali da nije bilo prepreka na putu, ovo bi bio sranje album jer nakon toga dolazi zadovoljstvo kad shvatite da ste nešto uradili dobro. ”

U septembru Five Finger Death Punch je objavio deo njihovog novog singla pod nazivom “Inside Out”, a Moody je poručio da pesma poprilično obuhvata sve sa čim se bori od kada se bori i sa zavisnošću.

https://youtu.be/trIHUoHulng

Dodaje: “Ovo je prva pesma koju sam napisao od kada se sve to dogodilo. Dakle, sve te emocije, konačno sam uspeo da ih izbacim na terapeutski način. Radi se o alkoholizmu. Radi se o odlasku moje porodice. Radi se o mojim kolegama iz benda. Radi se o tome da gledam sebe u lice i kažem: “Čoveče, moraćeš da učiniš to jer niko drugi neće umesto tebe.”

Novi album FFDP-a još nema siguran datum izlaska, međutim članovi benda su objavili da se nadaju da će biti na proleće, pre nego što krenu na turneju sa Megadeth-om i Bad Wolves-ima.