Metallica Symphony tribute 3. decembra u Kombank Dvorani

Metallica Symphony Tribute nastupiće 03. decembra sa početkom od 20h u Kombank Dvorani.

Jedan od najvećih Metallica Tribute bendova – BLACK, u saradnji sa simfonijskim orkestrom “Muzikon”, izvešće najveće hitove legendarne grupe Metallica.

Metallica je 1999. godine snimila svoj prvi S&M u pratnji San Francisco Symphonic orchestra (SFS). Ove godine bend slavi 20 godina albuma “S&M”, novim koncertom u pratnji istoimenog orkestra, pod nazivom S&M2, a 9. oktobra u bioskopima širom sveta(pa tako i u određenim bioskopima u Srbiji) prikazane su projekcije ovog koncerta.

Metallica Tribute band BLACK, nakon uspešnih nastupa širom sveta, sprema veliki spektakl za beogradsku publiku, kako muzički, tako i vizuelni.

Orkestar Muzikon se može pohvaliti velikim brojem nastupa na Kolarcu, kao i saradnjom i koncertima sa velikim svetskim imenima poput: Stefan Milenković, Jorg Winkler, Abraham Kreftmejer, Jelena Ristić, Miloš Petrović, Nataša Veljković, Vesna Stanković, Aleksandar Sedlar, a krajem godine ih čekaju nastupi sa Kordelijom Hofer Tojč iz Salcburga i čuvenim pijanistom Borisom Berezovskim u saradnji sa Steinwey&Sons koncertnom sezonom. Muzikon je stekao iskustvo u projektima sa bendovima nastupajući sa Queen Real Tribute po regionu (koncerti u Budvi, Zagrebu, Beogradu, Kopru, Zadru, Mariboru i Celju)

Ulaznice možete kupiti online na sledećem linku ⏩ https://www.tickets.rs/program/a-tribute-to-metallica-symphony-1421/9284 , ali i na blagajni Kombank Dvorane i na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a, koje možete pronaći na sledećem linku: ⏩ https://www.tickets.rs/partners .