Pero Defformero objavili novu pesmu

Pero Defformero su se studijski digli iz mrtvih i iznenadili nas. Dobro, ne možda skroz iznenadili s obzirom da su nam juče najavili na svojoj Facebook stranici – ali svakako morate priznati da je lep početak dana(mada je sada već popodne) uz Defformero.

Nakon pesama “Hipster” i “Trebalo bi” iz 2017. godine i “Lola” od prošle godine, tehnički prekvalifikovana folk-metal supergrupa iz Novog Sada objavila je najnoviji singl pod nazivom “Bez tebe“, kojim se još više približila njihovom sledećem studijskom ostvarenju.

Oni za sada imaju tri studijska albuma, “Zbirka ljubavnih pesmi” iz 1994., “Undergrand” iz 2008., dok su treći po redu album “JeR to liči na taj način?” objavili pre 5. godina, odnosno 2014. za MultiMediaMusic(kao i drugi, a i sledeći). Nakon tog izdanja ritam sekcija sastava je doživela promene u transfer sezoni, te su u sastav došli Andraš Išpan – Bandi na bas gitari i Luka Jelisavčić na bubnju.

Momci iz Defformera su imali dosta aktivno leto sa pregršt koncerata kojima su proslavili 25 godina postojanja, te se mogu pohvaliti i sviranjem na Main Stage-u kragujevačkog Arsenal festa pre thrash velikana, benda Testament. 28. novembra će nastupiti u Gerila baru u Novom Sadu(karte uskoro u prodaji), dok će 30. novembra nastupiti u Temišvaru u klubu Capcana.