Prikazujemo vam spotove iz nedelje iza nas – 8.12.2019.

Ćao ljudi, trebalo bi da smo već utvrdili gradivo – u ovom članku vam predstavljamo pesme koje su prošle nedelje dobile svoje video spotove ili lyric videe. I ovog puta ima malo više materijala, sva sreća ? Od pop-rocka, preko hard rocka, pa do progressive i deathcora i još dosta toga.

Pa krećemo ! 

Za početak jedna domaćica – Vizelj su predstavili svoj novi singl “Glava u betonu” koja je se našla na Hali Gali Kompilaciji. Cela kompliacija je snimana u Down There Studios, snimanje, mix i mastering je odradio Uroš Milkić i sadrži devet pesama. Više o ovoj temi možete pročitati ovde.

Drugi na redu su progressive metalci Dream Theater koji su objavili video animaciju za pesmu “At Wit’s End” koja se našla na njihovom najsvežijem izdanju “Distance Over Time”, objavljenom ove godine.

Buč Kesidi su objavili svoj novi album “Euforija” (Koji možete čuti ovde), ali su i predstavili video spot za svoj četvrti po redu singl “Subota”.

Eric Clapton je objavio spot za pesmu “Everyday Will Be Like a Holiday” koja se našla na njegovom poslednjem albumu “Happy Xmas” iz prošle godine. Album sadrži obrade 13 pesama koje za temu imaju Božić.

Duff McKagan, najpoznatiji kao basista benda Guns N’ Roses objavio je 31. maja ove godine svoj najnoviji solo album “Tenderness”, a sada je predstavio i video spot za pesmu “Cold Outside” koja se našla na istom.

Goblini su objavili novi album nazvan “Jednina”, a na njemu su se za sada našla dva lyric videa i jedan video spot, za numere “Meso” i “Hvala Vam”, te “Ti si taj”. Više o albumu možete pročitati ovde.

Sledi nam još jedna domaćica, naime Kanda, Kodža i Nebojša objavili su video spot za numeru “Horor u Beogradu” koja je se našla na njihovom poslednjem albumu nazvanom “Uskoro” koji je izašao u aprilu ove godine.

Folk-metalci Korpiklaani baš vole jeger ! Toliko da su nam predstavili svoj novi video spot za pesmu “Jägermeister” sa prošlogodišnjeg izdanja “Kulkija”.

Engleski metalcore sastav While She Sleeps objavili su video spot za pesmu “Fakers Plague” u dve verzije – običnoj i 3D hologram verziji.

Sylosis su nakon tri godine pauze objavili novu pesmu “I Sever” zajedno sa spotom, a naći će se na njihovom sledećem albumu “Cycle of Suffering” koji će biti objavljen 7. februara sledeće godine. Prvi koncert nakon četiri godine će održati 6 dana kasnije(13.2.2020.) u Islingtonu.

Motionless in White su objavili svoj novi video spot za singl “Another Life” koji se našao na njihovom nedavno odjavljenom albumu “Disguise”.

Deathcore sastav Lorna Shore objavili su svoj novi singl “Immortal” ispraćen spotom, a naći će se na istoimenom albumu koji će biti objavljen 31. januara 2020 godine.

I za kraj ovonedeljne rubrike spuštamo kočnicu i predstavljamo jednu laganu pop-rock numeru u kojoj su Neverne Bebe sarađivale sa nekadašnjim frontmenom Đavola, Nenom Belanom.